Γκαραζόπορτες Αναδιπλούμενες σε Ρολό στην ΟροφήΓκαραζόπορτες Αναδιπλούμενες σε Ρολό στην Οροφή

Έξυπνη κατανομή χώρου

Το κλειστό ρολό γκαραζόπορτας διαθέτει πολυάριθμες καινοτόμες λεπτομέρειες, που έχουν έναν μόνο στόχο: να σας προσφέρουν ασφάλεια και άνεση. Από την εξαιρετικά εύκολη τοποθέτηση μέχρι τις εξελιγμένες ευρεσιτεχνίες ασφαλείας διαμορφώνεται ένα άψογο προϊόν από όλες τις απόψεις. Η συμπαγής γκαραζόπορτα ρολό RollMatic της εταιρείας μας είναι η καλύτερη επιλογή εάν επιθυμείτε ο χώρος στην οροφή να παραμείνει ελεύθερος και δεν υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης ενός φύλλου πόρτας στα πλαϊνά.

Καινοτόμα προστασία επιφάνειας: Για την προστασία από γρατζουνιές, οι οποίες μπορεί να προκληθούν κατά το άνοιγμα της πόρτας λόγω ακαθαρσιών, συνίσταται η χρήση του συστήματος περιτύλιξης DuraBelt. Το σύστημα μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο δημιουργίας γρατζουνιών και, εκτός από τις νέες πόρτες RollMatic και RollMatic T, μπορεί να τοποθετηθεί και σε παλαιότερες πόρτες RollMatic. Οπτικά, το σύστημα DuraBelt δεν είναι εμφανές εξωτερικά. Μάθετε περισσότερα στο βίντεό μας.

Αξιόπιστη αντιστάθμιση βάρους: Η πατενταρισμενή τεχνολογία ελατηρίου έλξης με σύστημα ελατήριο σε ελατήριο και το διαφανές χιτώνιο προστασίας που διατίθενται μόνο από την Hörmann εμποδίζουν την εκτόξευση ενός σπασμένου ελατηρίου και τον πιθανό τραυματισμό ατόμων.

Στάνταρ μηχανισμός κίνησης: Οι πόρτες RollMatic χάρη στον στάνταρ μηχανισμό κίνησης με ομαλή εκκίνηση και ομαλό σταμάτημα είναι ιδιαίτερα αθόρυβες και προστατευμένες. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα χειρισμού από το Smartphone μέσω Bluetooth και ενσωμάτωσης σε ένα σύστημα Smart Home.

Αρμονική συνολική όψη: Η κουρτίνα ρολό, ο οδηγός, το έλασμα πρεκιού και η επένδυση περιτύλιξης διατίθενται κατόπιν επιθυμίας στο ίδιο χρώμα.
Ευρεία γκάμα επιλογής χρωμάτων: Το RollMatic διατίθεται σε 16 στάνταρ χρώματα καθώς και σε Golden Oak ή Rosewood ως επιφάνεια Decograin ή Decopaint.

Η πολύσπαστη πόρτα οροφής εξοικονόμησης χώρου RollMatic OD είναι ιδανική για ανακαινίσεις. Η λεπτή κατασκευή της πολύσπαστης πόρτας οροφής επιτρέπει την τοποθέτηση ακόμα και όταν στο γκαράζ υπάρχει περιορισμένος ελεύθερος χώρος. Χάρη στη συμπαγή κατασκευή η πόρτα χρειάζεται ένα πρέκι μόλις 60 mm. Ο στάνταρ μηχανισμός κίνησης ProMatic μπορεί να τοποθετηθεί κατά επιλογή στον δεξί ή αριστερό οριζόντιο οδηγό, δεν απαιτείται πρόσθετο ύψος πρεκιού.

Με τον προαιρετικά διαθέσιμο μηχανισμό κίνησης SupraMatic η πολύσπαστη πόρτα οροφής ανοίγει γρηγορότερα και μπορείτε να οδηγήσετε απευθείας από τον δρόμο μέσα στο γκαράζ. Επίσης θα λατρέψετε τις λειτουργίες άνεσης, όπως το πρόσθετο ύψος ανοίγματος, π.χ. για τον αερισμό του γκαράζ και τον φωτισμό μηχανισμού κίνησης που ενεργοποιείται ξεχωριστά μέσω του τηλεχειριστηρίου σας. 

Ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία; Στείλτε μας μήνυμα.

Εξετάζουμε το αίτημά σας άμεσα και ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας.

TOP