Βιομηχανικές Γκαραζόπορτες

 

Οι σπαστές (πολύσπαστες) βιομηχανικές γκαραζόπορτες ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω και αναρτώνται από την οροφή προς εξοικονόμηση χώρου. Χάρη σε αυτήν τη δομή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον χώρο εντός και έξω από το γκαράζ. Οι σπαστές γκαραζόπορτες μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε άνοιγμα γκαράζ και προσφέρουν έως 14 cm μεγαλύτερο πλάτος διέλευσης συγκριτικά με τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες. Επιπλέον διαθέτουν τέλεια μόνωση χάρη στα μόνιμα ελαστικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα στεγανοποίησης στις τέσσερις πλευρές.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Οι σπαστές - πολύσπαστες βιομηχανικές γκαραζόπορτες χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της. Η πολύσπαστη πόρτα οροφής από πάνελς πολυουρεθάνης αποτελεί ένα εξαιρετικό προιόν το οποίο μπορεί να λειτουργεί για μακρό χρονικό διάστημα χωρίς καθόλου προβλήματα. Κι αυτό διότι για την κατασκευή του χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες άριστης ποιότητας από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό. Έτσι είστε σίγουροι ότι η γκαραζόπορτά σας θα λειτουργεί για πολλά πολλά χρόνια με ελάχιστη ετήσια συντήρηση και μηδαμινά προβλήματα. 

Ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων
Κάθε πολύσπαστη πόρτα είναι σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας σε μια μεγάλη γκάμα διαστάσεων και κατασκευών συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα λειτουργίας και αισθητικής. Η πόρτα σας θα κατασκευαστεί στις ακριβείς διαστάσεις του ανοίγματος και θα ταιριάζει με το υπόλοιπο κτίριο τόσο κατασκευαστικά όσο και χρωματικά. Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων μπορεί να ικανοποιεί κάθε απαίτηση του πελάτη. Πάνελς βαμμένα με ηλεκτροστατικές πολυεστερικές πούδρες σε 26 στάνταρτ ματ αποχρώσεις καλύπτουν στο μέγιστο βαθμό τις προτιμήσεις σας. Βεβαίως πάντα η χρωματική γκάμα μπορεί να επεκταθεί σε ιδιαίτερες επιθυμίες διότι η βαφή πολύσπαστης πόρτας σας επιμελείται πλήρως από εμάς και τους ανθρώπους μας. Η υψηλή αντοχή βαφής προσδίδει μεγάλη αντοχή στο χρόνο και χρήση σε εξωτερικούς χώρους. 

Στην εσωτερική πλευρά της πόρτας οι οδηγοί και τα εξαρτήματα είναι γαλβανιζέ ενώ την ίδια στιγμή τα πάνελς είναι σε στανταρτ απόχρωση RAL 9002. Τώρα όμως σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής βαφής οδηγών και εξαρτημάτων στην ίδια απόχρωση των πάνελς με μια πολύ μικρή λογική επιβάρυνση. Δεν έχετε παρά να το ζητήσετε και εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την επιθυμία σας πραγματικότητα.

Γρήγορη παράδοση και τοποθέτηση.
Με σεβασμό στον πελάτη και τις απαιτήσεις του και με διασφάλιση της παραγωγής για ένα άρτιο προϊόν η κάθε πόρτα μπορεί να βρίσκεται γρήγορα στο χώρο του τελικού αποδέκτη. Για εμάς είναι βασική υπόθεση το άρτιο προϊόν με ταχύτητα στην παραγωγή του.

Ασφάλεια
Ένα από τα σημαντικά ζητήματα είναι η ασφάλεια που θα σας παρέχει η πολύσπαστη πόρτα. Η πολύσπαστη γκαραζόπορτά μας είναι ένα προιόν στιβαρό και ανθεκτικό σε παραβιάσεις αφού είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένη εν θερμώ ατσαλολαμαρίνα Ζ140 κρατώντας μακριά ανεπιθύμητους επισκέπτες.  Επιπλέον ο τρόπος σχεδιασμού της δεν επιτρέπει την εύκολη παραβίαση της.

Ηχομόνωση
Η ηρεμία αποτελεί πολλές φορές σημαντικό παράγοντα επιτυχίας και αποτελεσματικότητας στο χώρο εργασίας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την επιλογή της πόρτας ΒΙΟΡΟΛ αφού μπορεί να παράσχει σημαντική ηχομείωση. Οι μετρήσεις ηχομείωσης όπως και όλων των συντελεστών απόδοσης έχουν γίνει σε εγκεκριμένα εργαστήρια και σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει η αντίστοιχη Ευρωπαϊκή οδηγία.

Θερμομόνωση
Η θερμομόνωση που προσφέρει μια πόρτα αποτελεί στη σύγχρονη εποχή ένα σημαντικό παράγοντα επιλογής. Τα πάνελς και κατ’ επέκταση οι γκαραζόπορτές μας επιτρέπουν ελάχιστη μετάδοση και απωλειών θερμότητας προς το εξωτερικό περιβάλλον διασφαλίζοντας μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας. Βοηθά το κτίριο σας να παραμείνει ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. 

Εύκολη ανθρώπινη πρόσβαση (ανθρωποθυρίδα)
Κάθε βιομηχανική πόρτα που κατασκευάζουμε  μπορεί να προσαρμοστεί μια ανθρωποθυρίδα πεζών όπου επιτρέπει ελεύθερα την διέλευση. Μπορεί να κατασκευαστεί σε μέγιστο πλάτος 1200mm και φυσικά να γίνει με χαμηλό κατωκάσι ώστε να μην εμποδίζει την διακίνηση εμπορευμάτων όποτε αυτή γίνεται με μηχανικά μέσα. Επίσης μπορεί να φέρει παράθυρα, κλειδαριές ασφαλείας μηχανισμό αυτόματου κλεισίματος, μπάρα ασφαλείας κλπ. Η πόρτα πεζών (ενσωματωμένη ή όχι) είναι πάντα προσαρμοσμένη σε ακολουθία με τη συνολική εμφάνισή (χρωματική ή κατασκευαστική της κυρίως πόρτας.

Τζαμωτές, παράθυρα, περσίδες
Με ειδικά σχεδιασμένα προφίλ από τη ΒΙΟΡΟΛ κατασκευάζονται οι πόρτες με τα πάνελς αλουμινίου. Προσδίδουν τη μέγιστη διαθέσιμη επιφάνεια για φωτεινότητα με τη χρήση plexiglass μονού ή διπλού τοιχώματος τα οποία παρέχουν ασφάλεια τραυματισμού στη θραύση. Επίσης στα ίδια πάνελς αλουμινίου μπορεί να τοποθετηθεί σίτα η οποία διασφαλίζει τον απαραίτητο εξαερισμό του εσωτερικού χώρου. Τα πάνελς αλουμινίου μπορούν να συνδυασθούν άψογα με τα πάνελς πολυουρεθάνης έτσι που να επιτυγχάνεται η κάθε επιθυμία στις απαιτήσεις σχεδιασμού.

Επιλογές σε υφή γκαραζόπορτας και εξωτερικής κάσας
Τα πάνελς των γκαραζοπορτών μας διατίθενται σε 2 εκδόσεις τελικής ανάγλυφης επιφάνειας την έντονη και την απαλή όπου το καθένα μπορεί να καλύψει το γούστο και την επιλογή σας.

Κάθε φορά που είναι απαραίτητη η χρήση εξωτερική κάσας από κοιλοδοκούς τότε το σύνολο της κατασκευής έχει την ίδια ομοιόμορφη εμφάνιση υφής της τελικής επιφάνειας έτσι που να μην δημιουργούνται διαφοροποιήσεις οπτικά προσδίδοντας στο σύνολο της πόρτας εξαιρετική εμφάνιση στην εξωτερική της όψη.

Κινητήρες (μοτέρ) και αυτοματισμοί
Όλη την πλούσια γκάμα των διαφόρων κατασκευών των γκαραζοπορτών, συνοδεύουν κατάλληλοι, αξιόπιστοι και μακροχρόνια δοκιμασμένοι κινητήρες και ηλεκτρονικές συσκευές που κάνουν τη χρήση κάθε πόρτας ασφαλή και εύκολη υπόθεση. Οι ειδικοί της εταιρείας μας ξέρουν να σας προτείνουν για κάθε περίπτωση ώστε να σας δίνουν το πλεονέκτημα του ελέγχου.

Ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία; Στείλτε μας μήνυμα.

Εξετάζουμε το αίτημά σας άμεσα και ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας.

TOP