Αυλόπορτες Συρόμενες & ΑνοιγόμενεςΑυλόπορτες Συρόμενες & Ανοιγόμενες

Συρόμενες και ανοιγόμενες αυλόπορτες. Αυτοφερόμενη κατασκευή, υψηλό επίπεδο ασφάλειας, πλήρως προσυναρμολογημένες. Οι συρόμενες αυλόπορτες από ανθεκτικά προφίλ χάλυβα παραδίδονται ως ενιαία μονάδα με πλάτος ανοίγματος έως 16 μέτρα. Έτσι μπορεί να επιτευχθεί σε συστήματα αντίθετης κίνησης ένα πλάτος 32 μέτρων. Η κατασκευή είναι αυτοφερόμενη. Τα πλεονεκτήματα: ελάχιστες εργασίες θεμελίωσης. Χωρίς συναρμολόγηση οδηγών, χωρίς προβλήματα στη λειτουργία της πόρτας από πάγο, χιόνι ή ρύπους.

Συρόμενες & Ανοιγόμενες Αυλόπορτες

Οι συρόμενες αυλόπορτες είναι πρακτική λύση για πολλές κατοικίες και επιχειρήσεις. Χρησιμοποιούνται για να παρέχουν ασφάλεια, ενώ παράλληλα εξοικονομούν χώρο. Η κατασκευή τους μπορεί να γίνει από διάφορα υλικά, όπως μέταλλο, ξύλο, ή ακόμη και από συνδυασμούς υλικών. Οι συρόμενες πόρτες λειτουργούν με έναν μηχανισμό που τις επιτρέπει να κινούνται ομαλά πάνω σε οδηγούς. Αυτό τις καθιστά ιδανικές για χώρους όπου η παραδοσιακή ανοιχτή πόρτα θα καταλάμβανε πολύ χώρο ή θα ήταν ακατάλληλη.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των συρόμενων αυλόπορτών είναι η ευελιξία στον σχεδιασμό. Μπορούν να είναι απλές ή πιο εξελιγμένες, με διαφορετικά σχέδια και χρώματα, προσαρμοσμένες στο στιλ του κτηρίου. Επιπλέον, ορισμένες συρόμενες πόρτες περιλαμβάνουν ενσωματωμένα συστήματα ασφαλείας, όπως κλειδαριές και ανιχνευτές κίνησης, για αυξημένη προστασία. Στην επιλογή μιας συρόμενης αυλόπορτας, σημαντικοί παράγοντες είναι η αντοχή των υλικών, η ευκολία στη συντήρηση και η αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Επίσης, καλό είναι να ληφθεί υπόψη το επίπεδο ιδιωτικότητας που παρέχει η πόρτα, καθώς και οι ανάγκες για φωτισμό ή θέα που ενδέχεται να έχει ο χώρος.

Ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία; Στείλτε μας μήνυμα.

Εξετάζουμε το αίτημά σας άμεσα και ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας.

TOP